I.T.P

Inspectia Tehnica Periodica – Preturi

Mecanica

Revizii,verificarii si reparatii ale urmatoarelor sisteme :

Electrica

In aceasta categorie sunt introduse urmatoarele diagnoze:

Piese auto si accesorii

services-3 Teslo Com Auto va pune la dispozitie piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, din portofoliul celor mai consacrati producatori. Echipa noastra va ofera consultanta pentru a va achizitiona piesele dorite, in cazul in care nu se regasesc in depozitul nostru. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim preturi foarte accesibile. SERVICII DE VULCANIZARE COMPLETE

Montari – demontari

services-4 In conformitate cu principiile noastre incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreceti in service-urile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea / demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. Toate standurile sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice; Avem posibilitatea de a monta / demonta anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz apare riscul de a deteriora janta / anvelopa.

I.T.P

services-2 Service auto complet echipat pentru orice problema tehnica. Statie ITP, linia de inspectie tehnica periodica din cadrul Teslo Com Auto SRL, este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii. In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu masa maxima de 3.5 tone

Geometrie 3D

services-1 Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor. O geometrie incorecta a rotilor, poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor.

Echilibrari dinamice

services-5 Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati aparitia uzurii neuniforme a rotilor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand acele „batai” sau vibratul volanului la anumite viteze. La aparitia fenomenelor de mai sus este recomandat sa treceti pe la un service auto pentru a echilibra rotile. Echilibrarile efectuate in serviceul Teslo-Com Auto se face pe masini performante care asigura o precizie ridicata si un timp minim pentru efectuarea lucrarii.